Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

Вифлеємський Вогонь Миру в Чернівцях

Цього року багато речей, пов’язаних з Вифлеємським Вогнем Миру відбуватиметься в нашій області та місті вперше. Почнемо з того, що 18 грудня о 11:00 за київським часом на нейтральній території між Молдовою та Україною в районі переправи Мамалига пластуни вже традиційно Станиці Чернівці здійснять передачу Вифлеємського Вогню Миру скаутам Молдови. Того ж таки 18 грудня о 14:00 за Києвом на переправі Порубне вперше відбудеться передача Вогню скаутам Румунії. Ввечері 18 грудня на Соборній площі міста Чернівці вперше, активісти міського осередку Пласту передадуть вогонь міському голові Чернівців М. Т. Федоруку. 19 грудня під час ранкової меси, знову ж таки, вперше, всесвітня естафета Вифлеємського Вогню Миру досягне буковинської католицької громади в центральному католицькому храмі Буковини – Костелі Воздвиження Чесного Хреста.

Також вже традиційно Сторожинецький осередок Пласту – НСОУ здійснить передачу Вифлеємського Вогню Миру в церкви м. Сторожинець.

У акції візьмуть участь з українського боку пластуни Станиці Чернівці, Станиці Коломия та Івано-Франківськ, з боку Молдови – представники організації «Скаут Молдова», з боку Румунії представники «Organizaţia Naţională Cercetaşii României». Захід відбуватиметься за сприяння відділу у справах сім’ї та молоді обласної адміністрації.

Додаткову інформацію про Пласт можна знайти тут: http://www.plast.org.ua

Додаткову інформацію про Вифлеємський Вогонь Миру шукайте за цим посиланням: http://www.vohon.plast.org.ua

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>