Languages

Календар

March 2024
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ukrainian for beginners

Художники малюють одні й ті ж самі пейзажі по різному

 Це вирішили довести Олександр Гармидер та Павло Пушкарьов. Після подорожей по Румунії, Закарпатті та Буковині вони відкрили спільну виставку у художньому музеї.Башту монастиря в румунському селі Сучавицяхудожники відобразили з різних ракурсів. І представили на спільній виставці етюдів. Подорож до Румунії вразила Олександра Гармидера церквами та монастирями.

Олександр Гармидер, художник: «Треба віддати належне всім поколінням Румунії починаючи з 14-го століття. Щоб ми отримали, хоч трохи того як утримують румуни монастирі. В якому належному стані. Душа болить».

Олександр Гармидер та Павло Пушкарьов декілька років подорожують разом для змалювання етюдів. Обидва полюбляють малювати природу та бачать її по своєму.

Павло Пушкарьов, художник: «Мені подобається природа. Вона дає енергетику сильну. Думаю будь-якій людині приємно просто наблизитись до природи. Хай люди відчують енергетику. Ту, що зобразив художник. Виходить, що художник не лише відображає на картині як фотографію. А вкладає частинку свого серця і душі».

На картинах можна побачити здебільшого Карпатські пейзажі. Міські етюди представлені менше, адже користуються популярністю у чернівчан і швидко розпродуються. Крім пейзажів є два натюрморти. Це букет бузку та свіжозібрані гриби.

Джерело: Тетяна Колосок.Телеканал «Чернівці».

Фото з сайту ЧДТРК

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>