Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

Сьогодні відбудеться засідання РБ ООН про права меншин в Україні

imagesУкраїнську кризу обговорюватимуть сьогодні на засідання Ради Безпеки ООН. Учасники засідання заслухають, в тому числі, доповідь по ситуації з правами людини у країні.

Про це інформує УНН з посиланням на радіо Ехо Москви.

Представники Організації об’єднаних націй об’їздили українські міста і планують підвести підсумки. Доповідь про ситуацію з правами людини, як очікується, на засіданні Радбезу представить сам автор документа помічник генсека з прав людини Іван Шимонович.

Як повідомляється, Шимонович відвідав Київ, Львів, Харків, Севастополь і Сімферополь.

Він стверджував, що не стикався з фактами утиску російськомовного населення в Криму, а результати референдуму про приєднання півострова до Росії називав сфальсифікованими.

Нагадаємо, що точка зору Росії, яка скликала останнє екстрене засідання РБ ООН по ситуації в Україні, не знайшла підтримки у жодного з членів Радбезу. Навпаки деякі країни виступили з різкими заявами щодо засудження дій Росії по відношенню до України.

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>