Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

Шановні мешканці краю, дорогі друзі!

Martisoare (1)З великим задоволенням вітаємо Bac зі святoм, яке знаменує прихід весни, – Mărţişorul!
Молдавани, де б вони не мешкали, з нетерпінням чекають приходу весни, щоб з гідністю в нашій традиційній національній манері зустріти “Мерцішор”.
Свято Мерцішора є особливим для нашого народу, маючи виняткове значення серед молдавських традиційних свят. Мерцішор, в поєднанні з першими пролісками і першими ластівками, які віщують відродження природи, є символом вознесіння наших душ. Весна приносить в серця людей іскри щирої віри в новий початок, нову надію. Тепло весняного сонця змушує сходити і розцвітати ласкаві і ніжні перші квіти, даруючи благородство і безмежну красу на наших землях.
Хочу побажати всім Вам здоров’я і процвітання, удачі, сили і багато звершень! Мерцішор носіть з гордістю, як символ нашого народу, як символ молдавської національної культури.
Нехай цьогорічний Мерцішор принесе нам спокій і щастя, якого ми прагнемо, і безумовно, заслуговуємо. Нехай прийдешня весна принесе надію і мир у країні, у душі – ніжності і любові, гармонії і взаєморозуміння, більше радості, посмішок і здійснення мрій!
Від імені ради міжрайонного товариства молдавської культури Буковини та від себе особисто вас сердечно вітаю і бажаю вам гарної весни, повної досягнень, а свято Мерцішора хай принесе спокій, любов і щастя!

З повагою
Юрій Стаднічук, голова міжрайонного товариства молдавської культура Буковини

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>