Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

У Чернівцях відбудеться регіональний Форум розвитку громадянського суспільства

118 березня 2015 року у приміщенні Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича відбудеться регіональний Форум розвитку громадянського суспільства на тему «Культура миру: єдність у різноманітності». Головна мета Форуму – актуалізувати спроможності, які є необхідними для громадських та благодійних організацій задля розбудови та утвердження культури миру в Україні.

Регіональний Форум розвитку громадянського суспільства – це унікальний майданчик для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері організаційного розвитку громадських об’єднань. Формат роботи Форуму включатиме як традиційні майстер-класи та «круглі столи», так і виставки кращих проектів та презентації донорських ініціатив. Будь ласка, дивіться програму Форуму.

До обговорення у ході Форуму заплановані такі теми: «Як діяти громадській організації в умовах постійних змін?», «Вирішення конфліктів та медіація», «Спроможності аналізу та критичного підходу як протидія інформаційній пропаганді», «Спроможності для впровадження реформ на місцевому рівні», «Участь громади в розробці політик на місцевому рівні» та багато інших. Кращі громадські об’єднання поділяться своїм практичним досвідом у сфері роботи з громадою, діалогу з владою, активізації волонтерського руху, впровадження реформ та адвокасі-кампаній. Також у програмі Форуму – суспільно-важлива дискусія «Яка «українська ідея» об’єднає Україну?» за участю провідних інтелектуалів, митців, журналістів та громадських активістів західної та центральної України.

До участі в роботі регіонального Форуму розвитку громадянського суспільства запрошуються представники благодійних та громадських організацій, органів державної та місцевої влади, бізнес-компаній та донорських організацій – усі, кого цікавить тема, як неурядовому сектору України стати сильнішим, професійнішим та впливовішим. Участь у Форумі є відкритою за умови попередньої реєстрації.

Зверніть, будь ласка, увагу! Реєстрація триває до 13 березня. Підтвердженням реєстрації є лист, який надійде на електронну скриньку, зазначену при реєстрації. До участі в роботі Форуму запрошуються представники усіх областей України, однак перевага буде надаватися представникам Волинської, Рівненської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницької, Вінницької, Закарпатської та Чернівецької областей.

*****

Регіональний Форум розвитку громадянського суспільства проводиться ІСАР «Єднання» завдяки фінансуванню Уряду Швеції (SIDA) у межах проекту «Механізм Маркетплейс для розвитку громадянського суспільства» та завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проекту «Платформа розвитку громадянського суспільства».

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>