Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

Відбулася робоча зустріч щодо реалізації низки проектів транскордонного співробітництва

52670Відбулася робоча зустріч щодо реалізації проектів транскордонного співробітництва в рамках Спільної операційної програми «Румунія – Україна – Республіка Молдова 2007-2013» за участю заступника голови обласної ради Валентина Маніліча, заступника голови облдержадміністрації – керівника апарату Руслана Сенчука, Чернівецького міського голови Олексія Каспрука, депутатів обласної ради, керівництва Спільного Технічного Секретаріату, представників Сучавської повітової ради – виконавців та партнерів низки проектів, Присутні заслухали звіти керівників проектів про стан їх реалізації. Зокрема, йшлося про проекти «Захист кордонів від небезпек, що поширюються безпритульними тваринами» , «Покращання екологічної ситуації в басейнах річок Прут та Дністер щляхом покращення систем очистки стічних вод в Чернівцях та Дрокії», «Використання європейського досвіду по боротьбі з ерозією грунтів», «Медицина в надзвичайних ситуаціях – швидка відповідь на транскордонні виклики» та «Безпечний туризм в горах Буковини».
Учасники робочої зустрічі зупинилися на проблемних питаннях, що виникають в процесі реалізації проектів транскордонного співробітництва, зокрема ті, які пов’язані із специфікою українського законодавства щодо державних закупівель. Вищезазначені проекти мають бути завершені до кінця цього року, тому йшлося про консолідацію зусиль для максимально якісного досягнення поставлених завдань.
Джерело: Прес-служба обласної ради

 

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>