Languages

Календар

March 2024
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ukrainian for beginners

Відбулося урочисте закриття ІІ Всеукраїнської олімпіади з румунської мови і літератури

dscn325030 березня 2016 року на базі Чернівецької гімназії № 6 за участі представників крайової влади, організаторів та учасників відбулосьзакриття ІІ Всеукраїнської олімпіади з румунської мови і літератури.
Заступник керівника апарату обласної державної адміністрації Олександр Шкурідін від імені голови облдержадміністрації Олександра Фищука виступив із вітальним словом. «Ми горді, що маємо можливість провести олімпіаду такого високого рівня. Влада робить все, щоб освіта і культура різних національностей розвивалися вільно та повноцінно. Хочу висловити подяку всім, хто долучився до організації олімпіади, а також всім її учасникам за наполегливу працю та прагнення до нових перемог», – наголосив посадовець.

Доцент кафедри румунської та класичної філології ЧНУ імені Юрія ФедьковичаЛора Бостан підвела підсумки фінального етапу ІІ Всеукраїнської олімпіади з румунської мови і літератури та висловила вдячність усім учасникам інтелектуального змагання: «Дякую всім учасникам за наполегливу працю, а також педагогам, які готували учнів до важливого випробування їхніх знань та навичок. Саме ви ведете своїх учнів до нових перемог та звершень і залишаєтеся для них взірцем».
Генеральний консул Генерального консульства Румунії в Чернівцях Елеонора Молдован від імені румунської спільноти на Буковині висловила подяку поціновувачам румунської мови, культури, історії за таку вагому підтримку румунського слова. Висловила сподівання щодо подальшої тісної співпраці двох держав та закликала до національно-культурних духовних звершень: «Плекайте румунську і українську мову, плекайте рідні мови! Я впевнена, що Ви станете дипломатами румунської культури в Україні. Відрадно, що сьогоднішні учасники живуть з материнськими цінностями у душі».Джерело: http://www.bukoda.gov.ua/news/vidbulosya-urochiste-zakrittya-ii-vseukrainskoi-olimpiadi-z-rumunskoi-movi-i-literaturi

dscn3121 dscn3182 dscn3207

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>