Languages

Календар

March 2024
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ukrainian for beginners

В Чернівцях відбулася конференція українських та румунських підприємців

3080120 квітня в Чернівцях відбулася друга українсько-румунська економічна конференція Afaceri.ro 2016. Підприємці України та Румунії зустрілися, щоб визначити пріоритетні напрямки взаємодії та створити підґрунття для подальшої співпраці.
Зустріч відбулася в сесійній залі Чернівецької міської ради. Відкрив її міський голова Олексій Каспрук, котрий у вітальному слові наголосив на важливості розвитку спільних проектів в бізнес сфері. Учасників конференції також привітали Генеральний консул Румунії у Чернівцях Елеонора Молдован, організатор з румунської сторони, CEO Arhipelago Маріус Алекса, заступник директора Інституту Демократизації та Розвитку Дмитро Сав′юк, а також голова КПБ Мирослав Николайчук.
″Конференція відбулася вже вдруге. Цього року другу частину заходу проведено в форматі business to business, де вітчизняні та румунські підприємці мали змогу ближче познайомитись, обговорити конкретні питання і знайти спільні інтереси задля майбутньої співпраці″, − повідомив організатор з української сторони, заступник директора Інституту Демократизації та Розвитку Дмитро Сав′юк.
Захід проведено з ініціативи румунської організації Arhipelago, чернівецької організації Інституту Демократизації та Розвитку, за підтримки Клубу Підприємців Буковини, Центру Румунських Студії ЧНУ, Saga, Software, БФ ″Соціальні ініціативи та Ресурси″, за партнерства Чернівецької міської ради .Джерело: http://buknews.com.ua/page/v-chernivtsiakh-vidbulasia-konferentsiia-ukrainskykh-ta-rumunskykh-pidpryiemtsiv.html

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>