Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

В рамках візиту на Буковині Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Молдова в Україні Руслан Болбочан мав зустріч з головою міжрайонного товариства молдавської культури Буковини Юрієм Стаднічуком

getMediaВ рамках візиту на Буковині Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Молдова в Україні Руслан Болбочан мав зустріч з головою міжрайонного товариства молдавської культури Буковини Юрієм Стаднічуком, в ході якої було обговорено поточний стан двосторонньої українсько-молдовського співробітництва між неурядовими організаціями України з владою Республики Молдова, внутрішньополітичну ситуацію на Буковині. Крім того, Руслан Болбочан розказав про основні завдання, над якими працює Посольство на політичному, економічному та гуманітарному напрямку співробітництва між Україною і Молдовою.
Від імені товариства молдавської культури Буковини, на розгляд Посольства, надані пропозиції щодо взаємодії у реалізації та проведення на Буковині культурних та іміджевих заходів, щодо збереження молдавської ідентичності та розвитку культурних надбань молдавського етносу області.
“Я нещодавно призначений на цю посаду, і це перша моя поїздка в Чернівецьку область. Я вдячний всім жителям Буковини, які розвивають молдавську культуру і мову, продовжують традиції – для нас це дуже важливо”, – акцентував пан Посол. Також, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Молдова в Україні Руслан Болбочан планує на початку літа відвідати деякі населені пункти області з компактним проживанням молдован, зустрітися з їх мешканцями, ознайомитись з станом справ на місцях.

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>