Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

У Чернівцях відбувся фестиваль культур «Global Village»

У Чернівцях вчетверте відбувся фестивалі “Global Village”. Під час цього фестивалю організація AIESEC збирає різні народи, різні національності у одному місці та дає їм можливість представити свою країну у різних точках світу.
“У Чернівцях на фестивалі представили сім країн, серед яких Китай, Туніс, Сербія, Туреччина, Індонезія, Тайланд та Сингапур. Кожна країна по своєму унікальна і у кожної можна чомусь навчитися”,— Інна Капітан, віце-президент окремого підрозділу AIESEC у Чернівцях.
Волонтери розповіли, що показали чернівчанам про свою країну і враження від України.
“Аби представити свою країну, я співатиму традиційну індонезійську пісню. Також маю традиційну їжу своєї країни – вермишель, вона дуже гостра”,— розповідає МБ студентка з Індонезії Реша.
“Я з Тунісу. Сьогодні разом із другом представлятимемо нашу страву. М’ясо приправлене гострими спеціями. В Україні я вдруге і мені тут подобається. Але тут люди більше думають про себе та багато уваги надають зовнішньому вигляду”,— каже студент з Тунісу Стефан.
“Ми привезли сувеніри і десерти у вигляді халви та рахат-лукума. А ще сьогодні презентуватимуть турецький народний чоловічий танець. Це дуже гарно виглядає. Я маю за честь представляти свою країну”,— розповіла студентка із Туреччини, Юліа.
“Сьогодні представляю китайські традиційні амулети, сувеніри, закуски та солодощі. У Чернівцях навчаю підлітків англійської”, — каже студентка із Китаю, Джін.Джерело: https://www.0372.ua/news/2110316

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>