Languages

Календар

May 2024
M T W T F S S
« Sep    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ukrainian for beginners

Обличчя толерантності

Слово «толерантність» – сьогодні одне з найпопулярніших, найуживаніших у світі. У нашому суспільстві все частіше з’являється воно у лексиці державних, громадських, культурних діячів, журналістів – усіх тих, хто причетний до процесу демократичних перетворень. Воно як пароль, який свідчить про належність його носія до кола людей з сучасними поглядами на життя та міжособистісні стосунки.

Для України, як багатонаціональної держави з розмаїттям культур і релігій, питання терпимості, етичності, гуманістичного виховання стають чи не головним чинником внутрішньої стабільності країни.

Актуальність теми формування толерантної свідомості безсумнівна. Сподіваємось, що пропоновані методико-бібліографічні матеріали стануть в нагоді викладачам, керівникам громадських організацій, журналістам, всім тим, хто не байдужий до питань протидії жорстокості, насильства, ксенофобії, тероризму.

Список складено на основі бібліографічних джерел ЦРБ ім. Є. Плужника, Публічної бібліотеки ім. Л. Українки, Національної Парламентської бібліотеки, ресурсів Інтернет.

Матеріали в списку розташовано за алфавітом авторів або назв статей. Бібліографі Публікації знаходяться в прикріпленому файлі gallery

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>