Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

Прес-анонс

12 жовтня о 13.00 в конференц-залі Товариства «Український Народний Дім в Чернівцях» відбудеться презентація проекту «Міжетнічний діалог молоді Буковини – шлях до толерантного співжиття».
Метою проекту є заснування волонтерського руху «Посли толерантності» з числа школярів, що належать до різних етнічних груп, та проведення ними системної роботи з представлення культурних досягнень своїх народів перед іншонаціональною молодіжною аудиторією, організація публічних заходів, спрямованих на руйнування етностереотипів в молодіжному середовищі.
Учасники волонтерської групи, які представлятимуть різні етнічні групи, що проживають на території Буковини, матимуть змогу взяти участь у розробці екскурсійних маршрутів для школярів „Національні громади в історії Чернівців”, провести авторські екскурсії для учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста, стати учасниками різноманітних заходів проекту.
Також в рамках проекту буде проведено досліджень стану міжетнічної толерантності в середовищі старшокласників і студентів міста Чернівців, зокрема, серед чернівецьких студентів з країн Азії та Африки.
З представниками ЗМІ зустрінуться голова Товариства «Український Народний Дім в Чернівцях» В.Старик, а також консультанти та радники проекту Н.Герасим та Т.Халавка.

Фото з сайту http://pics.livejournal.com/edward_tur/pic/003zs4d1

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>