Languages

Календар

May 2024
M T W T F S S
« Sep    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ukrainian for beginners

Надзвичайний та Повноважний посол ФРН в Україні Крістоф Вайль побажав буковинцям успішного проведення Буковинського віча

загруженноеСьогодні, 1 листопада, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв мав телефонну розмову з Надзвичайним та Повноважним послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Крістофом Вайлем. У ході бесіди д-р Вайль наголосив, що проведення цієї неділі Буковинського віча в Чернівцях є повноцінним підтвердженням євроінтеграційного курсу України, проголошеного Президентом України. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

«Мені прикро, що в силу об’єктивних причин я не матиму змоги приєднатись до буковинської громади на центральному майдані столиці Чернівецької області. Втім, переконаний, що громада Буковини – європейського краю з європейськими традиціями – успішно задекларує своє бажання долучитись до єдиної європейської родини», – сказав Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини.

Д-р Крістоф Вайль побажав керівнику виконавчої влади краю та усім жителям області успішного проведення Буковинського віча – заходу, який, за його словами, має велику історичну місію для України та Європи загалом.

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>