Languages

Календар

May 2024
M T W T F S S
« Sep    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ukrainian for beginners

У Вижницькій районній бібліотеці презентовано книгу про найчисельніші етнічні громади Буковини

DSCN9447Заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Руслан Сенчук взяв участь у презентації книги «Буковинська мозаїка», що відбулася 15 жовтня у Вижницькій районній бібліотеці.
У виданні представлена інформація про етнічні громади, які є найчисельнішими на Буковині. Проект «Буковинська мозаїка» здійснено за ініціативи громадської організації «Вижницький молодіжний блок» та за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.
«Буковинський край завжди був яскравим прикладом толерантності, мирного співіснування представників різних етнічних громад та конфесій, – зазначив Руслан Сенчук, звертаючись до присутніх. – Сподіваюсь, що ця книга стане поштовхом для подальшої краєзнавчої роботи та досліджень традицій різних національностей, які є невід’ємною складовою Буковини». Також посадовець відзначив важливу роль бібліотек на як осередку духовного збагачення людей та закликав бібліотекарів району до пошуку нових форм роботи з молоддю, розробки проектів для участі в різних фондах, що дасть можливість розвивати не тільки потенціал бібліотечних установ, а й усі сфери суспільного життя району.
В рамках реалізації проекту влітку в урочищі «Лужки» села Виженка було розгорнуто наметовий табір та організовано семінар-навчання для представників національно-культурних товариств та різних соціально-культурних груп.
Джерело: http://zunr.info/index.php?m=news&d=view&nid=501798

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>