Languages

Календар

May 2024
M T W T F S S
« Sep    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ukrainian for beginners

Забезпечення ефективної участі осіб, які належать до національних меншин, за допомогою ефективної моделі співпраці

БезымянныйУ рамках семінарів Програми Східного Партнерства ЕЦПМ в Білорусі, Аліна Гроссу виступила сьогодні з доповіддю в Могильові розповідаючи про потреби держав у забезпеченні ефективної участі осіб, які належать до національних меншин, у громадському, соціальному, культурному та економічному житті.
Її виступ розпочався з позначення того факту, що здатність меншин, ефективно брати участь в цих сферах життя в значній мірі залежить від існуючих засобів держави ефективно підтримувати та зберігати таку активну участь.
Посилаючись на ряд конкретних положень інкорпорованих в національне законодавство, пані Гроссу, розглянула міжнародні стандарти та механізми, які мають значення для ефективної участі. Вона стверджувала, що під час моніторингу ефективності механізмів, особливу увагу слід приділяти забезпеченню рівності та недискримінації.
Після виділення цих ключових областей для спостереження, у своїй презентації пані Гроссу виклала ефективність різних консультативних механізмів для надання допомоги в активній участі групам меншин в суспільстві, приділяючи при цьому особливу увагу різним типам і ролі цих органів в суспільстві.
І, нарешті, її презентація представила глибокий аналіз автономного територіального утворення Гагаузія Республіки Молдова в якості тематичного дослідження в світлі того, як зміни у вигляді автономії впливають на участь осіб, які належать до національних меншин.

Джерело: http://ecmi-epp.org/?p=2371&lang=uk

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>