Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

У Чернівцях “Світ етнічної музики” поєднав звучання хангу, дорбуки та бандури (ФОТО+ВІДЕО)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Чернівцях в суботу, 15 жовтня, Центр культури “Вернісаж” прийняв перший Всеукраїнський мистецький проект “Світ етнічної музики”. Милозвуччя прадавніх інструментів не залишило байдужими чернівчан, які попри негоду наповнили залу “Вернісажу”.
Як передає кореспондент БукІнфо, звучання традиційних для України бандури, кобзи, сопілки, скрипки перегукувалося з містичними звуками «непальської чаші», хангу, дарбуки та інших етнічних інструментів світу. Продемонструвати свою вправність у грі на стародавніх музичних інструмента, а також поділитися цікавими історіями про творення кожного музичного знаряддя, до Чернівців з’їхалися музиканти з різних куточків України.
На завершення музичного проекту «Світ етнічної музики» чернівецький гурт «Бурдони Черна» зіграв невеликий концерт. Хлопці й дівчата за допомогою традиційних музичних інструментів занурили слухачів в атмосферу Середньовіччя.

Відео.

Джерело: http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=82226

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>