Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

У Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту відбувся молодіжний етнодуховний фестиваль «Обнова – фест 2017»

Сьогодні, 04 червня, на території Чернівецького обласного музею народної архітектури та побуту, вже в 9-те розпочався молодіжний етнодуховний фестиваль «Обнова – фест 2017».
Цьогорічний фестиваль присвячений світлій пам’яті предстоятеля Української греко-католицької церкви, Блаженнішого Любомира Гузара, який відійшов у вічність 31 травня 2017 року.
Саме з благословіння Любомира Гузара у 2008 році і було започатковано «Обнова-фест» у Чернівцях.
Розпочався фестиваль зі спільної молитви за мир та єдність в Україні за участю представників різних конфесій.
Відтак, з вітальним словом до присутніх звернулися почесні гості, зокрема перший заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк. Посадовець подякував ТУСК «Обнова», меценатам та духовенству за організацію такого патріотичного та християнства дійства та побажав гарних вражень від фестивалю його учасникам та гостям.
Відрадно, що вже в 9-те, управління молоді та спорту обласної державної адміністрації долучається до організації фестивалю.
У рамках фестивалю гості «Обнова-фест» мали можливість завітати до мистецьких двориків, взяти участь у флеш-мобах, долучитися до вуличного університету «Великого бажайте», послухати літературні читання, посмакувати буковинську кухню та переглянути виступи українських гуртів, а найменші учасники дійства – завітати на дитячу галявину та переглянути виставу Чернівецького академічного обласного театру ляльок «пан Котоцький».
Джерела: http://www.bukoda.gov.ua/news/u-chernivetskomu-oblasnomu-muzei-narodnoi-arkhitekturi-ta-pobutu-rozpochavsya-molodizhnii-etnod

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>