Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

«Євреї та українці. Тисячоліття співіснування»

7 вересня, на факультеті історії, політології і міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулася презентація книги «Євреї та українці. Тисячоліття співіснування». Автори – Павло-Роберт Магочій, завідувач кафедрою українознавчих студій Торонтського університету, Канада та Йоханан Петровський-Штерн, професор єврейської історії Північно-Західного університету, США.
На зустрічі були присутні науковці, студенти та прихильники творчості авторів – усі, хто цікавиться єврейською тематикою.
Павло-Роберт Магочій розказав про задум книги та основні завдання, які ставили перед собою автори: популяризувати тему українсько-єврейських взаємин та історичний досвід цих двох народів, дати змогу широкій громадськості більше дізнатися про них.
Декан факультету історії, політології і міжнародних відносин проф. Добржанський О.В., який також має значний науковий доробок із зазначеної тематики, привітав авторів з виходом книги і підкреслив, що поставлені завдання були успішно виконані.
Книга вийшла друком у 2016-му році. Англомовну версію даного видання можна замовити за посиланнями веб-сторінок на Amazon Canada, Amazon Unated States або University of Toronto Press, utppublishing.com. Україномовну версію – у Видавництві Валерія Падяка за посиланням padyak.com.Джерело: http://www.chnu.cv.ua/index.php?page=ua/news&data[5012][id]=8015

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>