Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

Олександр Фищук зустрівся з Надзвичайним і Повноважним послом Швеції в Україні

2 серпня, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук зустрівся з Надзвичайним і Повноважним послом Швеції в Україні Мартіном Хагстрьомом.
Олександр Фищук розповів поважному послу про Чернівецьку область, її етнонаціональні, культурні, економічні особливості, зауваживши і про сприятливу екологічну ситуацію в регіоні. «Ми завжди про це говоримо інвесторам, що будівництво забруднюючих довкілля підприємств для нас є неприпустимим. Розвиток туризму, сільського та лісового господарства, а також науки – це те, в чому ми бачимо свою перспективу», – наголосив очільник краю.
Олександр Фищук звернув увагу Надзвичайного і Повноважного посла Швеції в Україні на те, що Чернівецька область є прикордонною і в контексті євроінтеграційних процесів в Україні для області є нагальними питання будівництва сучасної дорожньої інфраструктури та розбудови інфраструктури кордону, які є підґрунтям для розвитку економіки та міжнародної торгівлі.
Посол Швеції висловив зацікавленість у співпраці з Чернівецькою областю, особливо з об’єднаними територіальними громадами в рамках пілотного проекту з облаштування центрів надання адміністративних послуг за фінансової підтримки Шведського Уряду, що координується посольством Швеції в Україні. Також він повідомив про напрямки діяльності посольства та намір у майбутньому провести більше зустрічей з керівництвом області в рамках співпраці в економічних та гуманітарних сферах.Джерело: http://www.bukoda.gov.ua/news/oleksandr-fishchuk-zustrivsya-z-nadzvichainim-i-povnovazhnim-poslom-shvetsii-v-ukraini

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>