Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

Чернівецька ОДА запрошує на фестиваль «Любіть Буковину, бо вона того варта!»

«25-26 серпня під патронатом голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука в рамках святкування Дня незалежності України вже вдруге відбудеться туристичний фестиваль «Любіть Буковину, бо вона того варта!» на території колишньої військової радіолокаційної станції «Памір», що на горі Томнатик в с. Шепіт, Путильського району», – сказав сьогодні під час прес-конференції начальник відділу туризму Володимир Фурдига.
Відтак, заплановано 25 серпня сходження на гору Яровиця, де учасники сходження піднімуть Державний Прапор та виконають гімн України. Опісля розпочнеться святковий концерт. Передбачена і дегустація стравами національної гуцульської кухні, проведення майстер класів, конкурсів як для дорослих, так і для дітей. Окремо відведено місце для наметового містечка, працюватиме ярмарка (продаж сувенірної продукції, продуктів бджільництва, виробів з дерева та лози), також організатори подбали про роботу польової кухні, наявність питної води.
Також посадовець розповів, що в одному із розписаних куполів, буде проведено конференцію на тему розвитку туризму.
У вечірній час на Томнатику відбудеться етно-дискотета та фаєр-шоу.
«Цьогоріч очікуємо на велику кількість гостей, цікавість до фестивалю зростає, – зауважив начальник відділу туризму ОДА. – Ми врахували минулорічні недоліки і зробимо все для того щоб цього року гостям було більш зручніше».
Чернівецька облдержадміністрація запрошує на фестиваль «Любіть Буковину, бо вона того варта!» .
Джерело: http://www.bukoda.gov.ua/news/chernivetska-oda-zaproshue-na-festival-lyubit-bukovinu-bo-vona-togo-varta

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>