Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

Вийшов в світ посібник з управління міжетнічними взаєминами

УНЦПД підготував до друку посібник “Управління міжетнічними взаєминами: співпраця влади і громади”. Посібник присвячено особливостям формування та реалізації політичних рішень у сфері міжетнічних взаємин, огляду шляхів та механізмів підвищення міжетнічного порозуміння в громаді.

А також засобам гармонізації міжетнічних взаємин на рівні поліетнічних громад, методам реалізації соціокультурних місцевих ініціатив представниками національно-культурних товариств, участі органів влади у відповідних процесах. Посібник базується на чотирирічному досвіді проекту “Назустріч мирному і толерантному суспільству в Україні.

Міжетнічні взаємини в АР Крим: просвіта та навчання”, який здійснювався за підтримки Верховного Комісара ОБСЄ з питань національних меншин зусиллями Українського незалежного центру політичних досліджень та Інформаційно-дослідницького центру “Інтеграція та розвиток” (м. Сімферополь), і до виконання якого були залучені експерти і управлінці, чиновники та лідери організацій громадянського суспільства, представники МВС, представники органів місцевого самоврядування.

Видання буде корисним для представників органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, експертів, представників організацій громадянського суспільства, всіх, хто цікавиться етнополітичними питаннями.

Цю публікацію підготовлено за підтримки Верховного Комісара ОБСЄ з питань національних меншин. Висловлені в ній думки є авторськими і не обов’язково відображають погляди Верховного Комісара ОБСЄ з питань національних меншин.

Посібник – у Бібліотеці Громадського Простору

Джерело: http://www.ucipr.kiev.ua/print.php?sid=603277489 (за даною адресою можна скачати посібник)

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>