Languages

Календар

March 2024
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ukrainian for beginners

Гала-концерт Міжнародного фестивалю „Розмаїття квіткового саду” (ФОТОРЕПОРТАЖ)

10 жовтня в палаці Юність Буковини відбувся Гала-концерт учасників VI Міжнародного фестивалю- конкурсу румунської фольклорної музики „Розмаїття квіткового саду”. Організатор фестивалю, керівник Буковинського мистецького центру відродження та сприяння розвитку румунської традиційної культури Юрій Левчик, зазначив, що, не дивлячись на кризу, органи влади та меценати відкликнулись на прохання про допомогу: „Hаші діти хочуть співати і нам вдалось зробити все, щоб вони змогли вийти на сцену і показали свою майстерність”. Від імені Міністерства культури і туризму учасників фестивалю привітала начальник відділу культосвітніх установ управління культури облдержадміністрації Олена Баннікова. У своєму виступі вона, зокрема, відзначила, що „культурні взаємини України та Румунії мають позитивну динаміку. Фестиваль є яскравим зразком міжнаціонального толерантного діалогу та сприятиме миру і процвітанню багатонаціональної Української держави”. Учасників мистецького дійства також привітали керуючий справами облради Аркадій Мойсей, начальник відділу етнополітики облдержадміністрації Леся Нос, головний спеціаліст відділу міжнародних зв’язків Чернівецької міськради Тетяна Татарчук.
Нагадаємо, що впродовж 8-10 жовтня в Чернівцях відбувався VI Міжнародний фестиваль „Розмаїття квіткового саду”, в якому брали участь дитячі колективи та солісти з України, Румунії та Молдови.

Фоторепортаж:

 

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>