Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

Фестиваль-конкурс сучасної української пісні імені Назарія Яремчука відбувся у Вижниці

На Буковині шанують пам’ять славетного земляка, народного артиста, співака Назарія Яремчука. В день його 59-річчя у Вижницькому будинку дитячої та юнацької творчості відбувся районний фестиваль-конкурс сучасної української пісні імені Назарія Яремчука. Учні загальноосвітніх навчальних закладів району продемонстрували високий виконавський рівень, талант та бажання продовжувати пісенну славу Вижницького краю. Призові місця у конкурсі здобули вихованки Вижницького будинку дитячої та юнацької творчості Мирослава Грібович, Олена Клим та Оксана Маслюк, повідомили у секторі з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Вижницької районної державної адміністрації.

Керівництво району, представники творчої інтелігенції в цей день поклали квіти до пам’ятника митцю, який встановлений у Вижницькій школі-інтернаті, де навчався співак, відвідали родинну оселю у Рівні, де створений музей Назарія Яремчука. В районі тривають заходи з підготовки до відзначення ювілею співака, який буде у наступному році. Планується, що до цієї дати буде закінчено ремонт та облаштування музею, буде створена бібліотека творів Назарія Яремчука. У всіх закладах культури та освіти району відбудуться творчі вечори та пісенні конкурси, пройде фестиваль сучасної української естрадної пісні “Родина”.  Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>