Languages

Календар

May 2024
M T W T F S S
« Sep    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ukrainian for beginners

Вийшов з друку Довідник Європейська інтеграція на початку нового тисячоліття»

Товариством «Український Народний Дім в Чернівцях», в рамках проекту «Мікрогрантова підтримка Центрів європейської інформації – шлях до розвитку Мережі ЦЄІ» за фінансової та експертної підтримки Міжнародного фонду «Відродження» було розроблено довідник з питань євроінтеграції.

Важливу роль у підготовці видання відіграли також: Інститут Європейської інтеграції та регіональних досліджень Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича (директор – Круглашов А.М.) та Мережа центрів європейської інформації України (Мережа ЦЄІУ).

 У довіднику комплексно розкривається історія створення, розширення, інституційна структура Європейського Союзу, становлення його правової бази та загальні відомості про держави-члени ЄС. Також, книга висвітлює основні етапи побудови відносин Україна – ЄС, напрями співпраці, формування євроінтеграційної політики України та перспективи набуття Україною членства в ЄС.

Видання є одним із багатьох кроків ЦЄІ в Україні з налагодження належного інформування громадськості з питань європейської інтеграції. Упорядники сподіваються, що цей Довідник полегшить працю консультантів ЦЄІ, допоможе їм швидко реагувати на запити відвідувачів, надаючи їм потрібну інформацію з євроінтеграційної проблематики. Довідник стане у нагоді також учням і, особливо, студентам, які навчаються за напрямками «державне управління» (зокрема, за  спеціальністю «Державна служба»), «міжнародні відносини», «політологія», «історія» тощо, доступним та лаконічним викладом матеріалу з корисними посиланнями на Інтернет-сторінки, з наданими схемами, таблицями, діаграмами, де наочно та доступно подається різнобічна інформація.

 Довідник можна прочитати тут:  Dovidnuk_z_ES

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>