Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

В облдержадміністрації відкрилась виставка Володимира Сизова

Виставку робіт члена Національної спілки художників України, відомого буковинського художника Володимира Сизова відкрито сьогодні у приміщенні обласної державної адміністрації. Митець працює у галузях художнього проектування, архітектури, дизайну середовища, сценографії, його роботи зберігаються в приватних колекціях Італії, Канади, Франції, Росії, України, Польщі. Нині в облдержадміністрації представлено близько 20 написаних художником натюрмортів та пейзажів. Як відзначив, відкриваючи творчу імпрезу заступник начальника управління культури обласної державної адміністрації Ігор Сорокоумов, виставка відображає настрій майстра пензля, його напрацювання протягом усього творчого шляху, адже є роботи, написані у різні періоди.

“У представленій сьогодні виставці Володимир Сизов презентує аналіз минулого, сьогодення та власний погляд на майбутнє”, – зауважив Ігор Сорокоумов. За його словами, такі виставки є вже традиційними і дають змогу представити доробки членів обласного осередку Національної спілки художників України, сформувати уявлення глядачів про сучасний мистецький процес, продемонструвати роботи у різних жанрах, напрямках, різнобічної тематики. “Виставки мають змогу переглянути не тільки працівники обласної державної адміністрації та обласної ради, а й відвідувачі органів державної влади, гості”, – сказав Ігор Сорокоумов, та додав, що заплановано незабаром розширити масштаби проведення таких виставок – презентувати не тільки роботи буковинських художників, а й залучати до їх проведення митців із інших областей.
Як відзначив сам автор, Володимир Сизов, він “пише почуттями” і ще ніколи не переписував своїх картин, адже вважає “найщирішим та найбільш правдивим те, що написане за першим разом”. Сьогодні художник представив до уваги відвідувачів триптих “Чорнобиль”, полотна “Гора Цецино”, “Червень”, “Карпатські візерунки”, “Хліб і фрукти”, “Біла криниця” та інші роботи. “Кожну картину пропускаю через себе”, – резюмував митець, презентуючи свої роботи. Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>