Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

У 2012 році проводитимуть черговий Всеукраїнський перепис населення

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України у 2012 році відбудеться проведення чергового Всеукраїнського перепису населення, повідомив начальник Головного управління статистики обласної державної адміністрації Анатолій Ротар. Одним із основних масштабних заходів у вересні-жовтні поточного року є складання квартальних списків житлових будинків та житлових приміщень в інших будівлях у міських поселеннях та великих сільських населених пунктах, де кількість населення більше 3 тис. осіб. Ця робота, зазначають в управлінні статистики, буде проведена спеціально підібраними та навченими реєстраторами.

По кожній вулиці будуть окремо переписані усі будинки, зазначено назву підприємства чи установи, яким належить будинок, або прізвище, ім’я, по батькові власника будинку, вказано кількість квартир у будинках та чисельність населення в них. Також зазначатиметься кількість населення, яке проживає в інституційних установах – будинках пристарілих, будинках дитини, та установах з рухомим складом населення – лікарнях, готелях тощо. Складатимуться списки сільських населених пунктів, де кількість населення менше 3 тис. осіб. Цю роботу виконуватимуть секретарі сільських рад по всіх селах, які належать до складу сільради. До списків включатимуться назва сільського населеного пункту, відстань до центру сільради, кількість житлових будинків, господарств та чисельність населення в них. Окремо будуть записуватися хутори та окремо розташовані будинки, що належать до сільської ради. Зазначатиметься також кількість житлових будинків, господарств, чисельність в них населення та відстань до околиці населеного пункту. Вся робота буде здійснюватись під керівництвом та при безпосередній участі органів державної статистики.
Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>