Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

Поліетнічна Буковина

Міжнародний фонд «Відродження», Буковинський політологічний центр, а також Науково-дослідницький інститут Європейської інтеграції та регіональних досліджень Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича провели навчальний семінар для депутатів та працівників Чернівецької обласної ради. Його тема – «Формування збалансованих етнонаціональних відносин на Буковині».
Нинішній семінар має ознайомити депутатів та працівників обласної ради з особливостями етнонаціональних відносин в Чернівецькій області. Щодо народних обранців, то їм, як кажуть, і карти в руки, оскільки вони є обранцями виборців різних національностей.
Подібні семінари потрібно проводити і в районах нашого краю – вважає керуючий справами обласної ради Аркадій Мойсей.
На семінарі були оприлюднені результати досліджень з представниками національно-культурних товариств Чернівецької області. А вони засвідчили, попри загальне розуміння толерантності є і прояви етнічних стереотипів. А це вже поле діяльності тих же депутатів, які представляють всі багатонаціональні громади Буковини.

Джерела: http://www.bukodtrk.gov.ua/index.php?newsid=4344

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>