Languages

Календар

May 2024
M T W T F S S
« Sep    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ukrainian for beginners

Наталія Май – автор і композитор

НаталіяЗаслужена артистка України Наталія Май, автор і композитор – пісні якої співає вся Україна, за мету свого життя та творчості взяла донести до українців національний колорит, чистоту української пісні і основних святинь кожної української родини.
Пісні Наталії Май пронизані любов’ю до рідної землі, вони світлі, прості і по-дитячому добрі. А ще, ці пісні піднімають настрій, лікують душу і дарують надію на краще. Серед прихильників творів Наталії Май люди різного віку. Це і щебетлива дітвора, і сивочолі бабусі, і поважні мужі… Словом — усі, хто має серце.
В доробку Наталії Май більше 200 пісень. Багато з них стали всенародними. Їх з задоволенням слухають і співають як на заході так і на сході України. Для пісень Наталії Май немає кордонів. Вони мають прихильників серед українців Канади, Англії, Італії, Америки та інших країн світу, а в Іспанії «Мамину сорочку» називають гімном української діаспори.
На Україні немає фестивалю, де б не звучали пісні Наталії Май.

Отож, запрошуємо Вас долучитися до слухачів та поціновувачів справжньої колоритної української пісні! Якщо Ви бажаєте проглянути фото, відео чи музичні доробки, запросити на концерт чи ваше свято то більш детальна інформація на сайті: www.nataliamay.com

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>