Languages

Календар

March 2024
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ukrainian for beginners

Запрошення до подачі заявок на конференцію «Міжнародні правозахисні механізми та їх роль у протидії дискримінації та захисту меншин в країнах східного прикордоння Європейського Союзу»

headЄвропейський Центр з питань меншин (ЄЦПМ) проводить конференцію «Міжнародні правозахисні механізми та їх роль у протидії дискримінації та захисту меншин в країнах східного прикордоння Європейського Союзу». Конференція організовується ЄЦПМ в рамках Програми Східного Партнерства ЄЦПМ і пройде 15-16 травня 2017 року в м. Київ. ЄЦПМ запрошує подавати заявки на участь в заході з короткими (до 10 хв.) доповідями на такі теми:

– Досвід використання міжнародних (в тому числі судових) механізмів з метою протидії етнічній дискримінації та захисту національних меншин на національному рівні;

– Досвід моніторингу становища національних меншин і проявів дискримінації на основі міжнародних (універсальних та європейських) інструментів;

– Права рома і міжнародне співробітництво;

– Досвід проведення тренінгових та навчальних програм і освоєння міжнародних стандартів у протидії дискримінації та захисту національних меншин;

– Двостороннє співробітництво держав і роль етнічно споріднених країн у протидії дискримінації та захисту національних меншин.

До подачі заявок запрошуються співробітники державних органів і органів місцевого самоврядування, члени і співробітники неурядових організацій, дослідники, викладачі та студенти рівня магістратури та аспірантури навчальних закладів, включаючи усіх тих, хто займається питаннями рівності та етнічної різноманітності в таких країнах як Білорусь, Молдова та Україна. Розглядатимуться лише заявки осіб, які постійно проживають в цих трьох країнах.

Прохання надсилати Ваші заяви англійською або російською мовою співробітникам ЄЦПМ Олександру Осипову і Ганні Василевич за електронною поштою на обидві адреси osipov@ecmi.de та vasilevich@ecmi.de.

Заявка повинна включати в себе:

– Назва презентації,

– Тези обсягом до 300 слів,

– Коротку (до 300 слів) біографічну довідку про автора, що включає відомості про освіту, професійні інтереси, професійної та громадської діяльності.

Зразки біографічної довідки можна знайти на сайті програми Східного Партнерства ЕЦВМ http://ecmi-epp.org/?page_id=21&lang=ru

Заявки приймаються до 10 січня 2017 року включно.

ЄЦПМ залишає за собою право відбору заявок; про результати буде повідомлено до 1 лютого 2017 р тільки тим заявникам, кандидатури яких буде схвалено.

Для участі у конференції запрошеним заявникам необхідно до 31 березня 2017 р надати англійською або російською мовами текст свого повідомлення обсягом до 4 сторінок через півтора інтервали, розмір шрифту 12.

Проїзд і проживання у м. Київ виключно на дати проведення конференції, забезпечується за рахунок ЄЦПМ доповідачам, кандидатури яких буде остаточно схвалено.
Джерело: http://ecmi-epp.org/?p=2876&lang=uk

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>