Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

Керівники Сокирянського району привітали жителів Окницького району (Республікка Молдова) з Днем незалежності

Цими вихідними річницю незалежності відзначила Республіка Молдова. З цієї нагоди голова Сокирянської райдержадміністрації Петро Бескупський та голова районної ради Василь Козак взяли участь в урочистих заходах в сусідньому Окницькому районі.
У своєму вітанні Петро Бескупський зазначив, що два райони – Сокирянський та Окницький – поєднує не тільки сусідство, а й спільна багатовікова історія, єдина православна релігія й те, що молдовська земля стала для багатьох сокирянців рідною домівкою. А голова районної ради Василь Козак наголосив, що між нашими сусідніми райони мають бути партнерські та взаємовигідні відносини, які сприятимуть підвищенню рівня добробуту громадян Молдови та України. Зокрема нещодавно була підписана Угода про співпрацю з громадською організацією Єврорегіон «Дністер», Сокирянським, Новоселицьким, Кельменецьким районами та Окницьким (Республіка Молдова)
Відтак, Петро Петрович та Василь Васильович стали учасниками традиційного фестивалю народних майстрів та аматорів мистецтва.
Джрело: http://sokyriany.bukoda.gov.ua/news/kerivniki-sokiryanskogo-raionu-privitali-zhiteliv-oknitskogo-raionu-respublikka-moldova-z-dnem-

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>