Languages

Календар

April 2024
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ukrainian for beginners

Голова Сучавської повітової ради Георге Флутур подякував Олександру Фищуку за належну організацію XVI міжнародного юнацького футбольного турніру у рамках Спільної заяви «Чотири регіони для Європи»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нещодавно на ім’я голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука надійшов лист від голови Сучавської повітової ради, в якому, зокрема, Георге Флутур висловив щиру повагу та слова подяки голові обласної державної адміністрації Олександру Фищуку за належну організацію XVI міжнародного юнацького футбольного турніру у рамках Спільної заяви «Чотири регіони для Європи».
Георге Флутур у листі наголошує, що насичена програма турніру для делегацій, а також культурний проект сприяють зміцненню співпраці. «Партнерські відносини між Чернівецькою областю та Сучавським повітом будуть розвиватися надалі в спільних інтересах України та Румунії», – запевнив голова Сучавської повітової ради.
Нагадаємо, що 7-9 серпня 2017 року в Чернівецькій області відбувся міжнародний юнацький футбольний турнір між командами округу Швабія (Німеччина), департаменту Майєнн (Франція), Сучавського повіту (Румунія) та Чернівецької області (Україна) в рамках Спільної заяви «Чотири регіони для Європи». Турнір проходить по черзі в кожному з регіонів Європи.
Джерело: http://www.bukoda.gov.ua/news/golova-suchavskoi-povitovoi-radi-george-flutur-podyakuvav-oleksandru-fishchuku-za-nalezhnu-orga

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>