Languages

Календар

May 2024
M T W T F S S
« Sep    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ukrainian for beginners

На Буковині молодь відтворювала традиції Андріївських вечорниць

12 грудня за сприяння управління молоді та спорту обласної державної адміністрації та Чернівецької станиці Пласту НСОУ в центрі культури «Вернісаж» проходила молодіжна етно-вечірка, приурочена до Андріївських вечорниць. Під час заходу учасники відтворили давні українські традиції,частування, запальні танці та ігри, конкурс з найшвидшого поїдання вареників,а також розіграли призи.
На вечорницях учасники (студенти ВНЗ та ПТНЗ, а також учні ЗНЗ м. Чернівці) змогли поринути в минуле, поспівали народних пісень та навіть поворожити. Також в рамках даного заходу всі бажаючи змогли досхочу поласувати смачними варениками і взяти участь в конкурсі на їх найшвидше поїдання. А дівчата (також з допомогою вареників) намагались передбачити, яким буде рік прийдешній.
Гості вечорниць залишились в захваті від традицій (ворожіння, кусання калити), так і новинок цьогорічного святкування – розіграшу призів та тематичної фото-зони.
По завершенні заходу заступник начальника управління молоді і спорту обласної державної адміністрації Артур Боштан нагородив переможців конкурсу цінними призами.Джерело: http://www.bukoda.gov.ua/news/na-bukovini-molod-vidtvoryuvala-traditsii-andriivskikh-vechornits

Scridb filter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>